top of page
group-young-people-practicing-exercise-s

Fitness app

Saját fitness applikációddal mozogjon együtt a család!

🤸‍♀️🧘‍♀️🏃‍♂️

Frissesség, jó hangulat és egy kis kihívás, miközben kedvenc zenédet hallgatod? Készítsd el saját fitness alkalmazásodat, amelyen mindez elérhető lesz akár az egész család számára, ráadásul saját edzéstervet is tudsz majd készíteni! 

Nézd meg az app kedvcsináló videóját, és jelentkezz a szombati alkalomra!

​Az ingyenes applikáció fejlesztő kurzusra olyan 10 és 14 év közötti lányokat és fiúkat várunk, akik szeretnének játékosan megismerkedni a technológiával és készek arra, hogy elkészítsék első saját mobilapp-jukat.

​Előzetes programozási ismeretre nincs szükség a részvételhez, de szuper, ha használtál Scratch-et vagy más blokkos appszerkesztőt, mert az Thunkable is ezekhez hasonló.

Használt eszköz: Thunkable (https://thunkable.com/#/) 🙂

 
Mikor lesz a foglalkozás?

​- 2021.10.016. 9.00-16.00

Mire lesz szükséged?

- Stabil internet kapcsolatra

- Asztali számítógépre vagy laptopra

- Mikrofonra / headsetre (vagy jó a számítógépbe beépített mikrofon is)

- Webkamerára (vagy jó a számítógépbe beépített webkamera is)

- Androidos vagy iOS-es okostelefonra vagy tabletre

- Gmail-es fiók

 

Megkérjük a szülőket, gondviselőket, hogy a foglalkozás első 30 percében legyenek jelen a gyerekekkel, és a teljes foglalkozás alatt maradjanak elérhetőek, hogy az esetleges technikai problémákat gördülékenyen tudjuk orvosolni. 

Hogy működik egy online foglalkozás?

Egy online felületen keresztül tudsz majd csatlakozni az oktatóhoz és a foglalkozás többi résztvevőjéhez, és live kapcsolaton keresztül tudod követni a tematikát. Kérdéseidet direktben is felteheted, vagy akár elküldheted kommentben, amire oktatónk “real-time” fog válaszolni. 

A csatlakozás módja

A foglalkozás a Zoom vagy Google Meet felületén zajlik majd. A csatlakozáshoz szükséges linket és egy részletes csatlakozási segédletet emailben küldünk a foglalkozás előtt, így kérünk, hogy figyeld az email fiókodat (és ellenőrizd a spam mappát is, olykor sajnos oda érkeznek a leveleink).

bottom of page