APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ

FOGLALKOZÁSOK ONLINE

Kezdés: 2020. szeptember 26-tól

Minden programunk ingyenes!

Aktuális foglalkozások:


2020.11.28. 9.00-16.00

2020.12.05. 9.00-16.00

2020.12.12. 9.00-16.00

Hohohóóó, indul a karácsonyi visszaszámlálás, ugye te is izgatott vagy már?! 

A Mikulás kedvenc rénszarvasának, Rudolfnak 24 ajándékot kell összegyűjtenie úgy, hogy közben egyetlen hógolyó se találja el őt a hócsatában. A kihívás nem könnyű, de te le fogod tudni a játékot fejleszteni úgy, hogy Rudolfé legyen az összes ajándék. Gyertek, készítsétek el velünk szombaton a játékot!

Az ingyenes applikáció fejlesztő kurzusra olyan 10 és 14 év közötti lányokat és fiúkat várunk, akik szeretnének játékosan megismerkedni a technológiával és készek arra, hogy elkészítsék első saját mobilapp-jukat.

Előzetes programozási ismeretre nincs szükség a részvételhez, de szuper, ha használtál Scratch-et vagy más blokkos appszerkesztőt, mert az AppInventor is ezekhez hasonló.

 

Használt eszköz: AppInventor (appinventor.mit.edu)

🙂

 

Mire lesz szükséged?

- Stabil internet kapcsolatra

- Asztali számítógépre vagy laptopra

- Mikrofonra / headsetre (vagy jó a számítógépbe beépített mikrofon is)

- Webkamerára (vagy jó a számítógépbe beépített webkamera is)

- Androidos okostelefonra vagy tabletre

- Gmail-es fiók

 

Megkérjük a szülőket, gondviselőket, hogy a foglalkozás első 30 percében legyenek jelen a gyerekekkel, és a teljes foglalkozás alatt maradjanak elérhetőek, hogy az esetleges technikai problémákat gördülékenyen tudjuk orvosolni.

 

Hogy működik egy online foglalkozás?

Egy online felületen keresztül tudsz majd csatlakozni az oktatóhoz és a foglalkozás többi résztvevőjéhez, és live kapcsolaton keresztül tudod követni a tematikát. Kérdéseidet direktben is felteheted, vagy akár elküldheted kommentben, amire oktatónk “real-time” fog válaszolni.

 

A csatlakozás módja

A foglalkozás a Zoom vagy Google Meet felületén zajlik majd. A csatlakozáshoz szükséges linket és egy részletes csatlakozási segédletet emailben küldünk a foglalkozás előtt, így kérünk, hogy figyeld az email fiókodat (és ellenőrizd a spam mappát is, olykor sajnos oda érkeznek a leveleink).

 

Jelentkezés menete

Csak nyomd meg a “Jelentkezem” gombot, és töltsd ki a jelentkezési lapot.

© 2020 SKOOL